Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna porodica, roditelji, djeca svi. Odgojene za primjer djevojke. Ljupko veliki fan bosanske reprezentacije i navijač. Ljudina. A ovo ostalo... ne mlatite praznu slamu. Sretno ovoj djeci i Bog da ih čuva.
Pa to je tako onomad bilo kad su bosandzerosi prodavali vjeru za veceru. Promjenio prezime, postao musliman i mirna Bosna.
Test
Svaka časti. Velika si i nedaj SVOJE. Pozdravlja te Bošnjak (radije bi rekao Bosanac) a uz to muslima! Aferim.
Bobi Dikson bio Ali Muhamed,ali Larkin i Wilbekin nisu menjali prezimena a uzeli su drzavljanstva nesto se tu promenilo Cedi Osman parla nas jezik vrhunski a mislim da je rodjen tamo a njegovi su iz Tuzle ili Zenice mislim,90 su Grci igrali tu igru sa Stojakovicem,Jaricem,Tarlacem... ali su ih svi odjebali i oni su hteli da prave lazne papire da su ocevi Grci da bi ih uzeli u repku
Ovo je istina za mijenjane imena,recimo odbojkasice i odbojkasi iz BiH nekoliko njih nastupaju za Tursku, Meliha Smajlović (Ismailoglu) Marko Matić (Mert Matic) igraju i braća Lagumdžija ali njima očigledno nisu promijenili iz nekog razloga
Kod turaka nema prezimena da se završavaju na ić i svi oni koji žele živjeti tamo i imati njihove papire moraju zbog toga promijeniti prezime. Kome se prezime nezavršava na ić ne mora.
Nece se ova znaci udavat nikad
Hoxe al nece nositi tursko prezime i vjeru .
Turcii nesposobni za sport ! Ko i Bošnje ! Al Turci imaju lovu da kupe crnce da trče za njih ! O drugim sportoviima da ne pričam !
Boškoglu😂😂😂😂😂😂
laže, kako je ona kubanka igrala za njih sad na evropskom
Misad Turkcan, Hidajet Turkoglu, Meliha Ismalioglu…. Sve BH sportisti. Citaj malo sta pise. Fino kaze covjek tada je bio takav zakon…
Srbi Turci je isto
Pa ona bi svakako mijenjala ima da se uda za Turcina!
pa svakako nosi turske gene u sebi tako da bi joj boškoglu sasvim odgovaralo
Turci mislili da je Bošnjakinja 😂
666 Tako je genije, ona će biti ono šta vi srbomrsci poturčeni kažete, a ne ono što joj zvanično piše i još važnije, kako se ona i njena porodica osećaju.